Autobedrijf Kuipers

Bij Autobedrijf Kuipers in Weerdinge en Nieuw-Weerdinge in de gemeente Emmen vindt u kwaliteit occasions en een goede allround autoservice voor alle merken.

Kom gerust eens bij ons langs in de showroom in Weerdinge of onze werkplaats in Nieuw-Weerdinge.

Over Ons

Al meer dan 30 jaar ervaring

Over ons

Over ons

Al ruim 30 jaar zijn wij het vertrouwde adres in de gemeente Emmen.
Bij Autobedrijf Kuipers doen we alles voor uw auto.

Bij ons vindt u kwaliteit occasions en een goede allround autoservice voor alle merken. Wij hebben een wisselend aanbod in goed onderhouden occasions en onze voorraad wijzigt regelmatig, dus als u interesse heeft in één van onze occasions, bel, mail, WhatsApp ons of kom langs in onze showroom.

Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, reparatiewerk en deskundig advies. Als gerenommeerde autogarage voeren we graag uw auto reparatie, onderhoud en APK uit.

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier!
Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. Wij bieden in samenwerking met Autogarantie.nl verschillende mogelijkheden voor garantie aan. We snappen dat niet iedere auto hetzelfde is. Daarom zijn de garanties van gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto.

U kunt bij ons terecht met uw gebruikte of nieuwe auto en u behoudt uw fabrieksgarantie bij reparaties en onderhoud, ongeacht waar u de auto heeft gekocht. Wij werken met originele kwaliteitsonderdelen die aan alle voorschriften van de fabrikanten voldoen. U bent dus niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden.

Autobedrijf Kuipers biedt ook de mogelijkheid voor een voordelige autofinanciering. Uw financieringsaanvraag wordt altijd discreet behandeld. Bereken hier uw financiering.

Ook is inruil bij ons altijd mogelijk, ongeacht of het een auto, boot, motor, caravan of camper is.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inruil mogelijk!

Onze service

  • Ook verkoop van nieuwe auto’s
  • Financiering is mogelijk
  • R.D.W erkend bedrijf
  • Nationale autopas lid
  • Moderne garage aanwezig
  • Bp en castrol olie producten
  • Bosch auto specialist